معرفی دانشکده"


تا قبل از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در کردستان دانشگاه یا دانشکده علوم پزشکی وجود نداشت. در سال 1365 مجموعه ای آموزشی پژوهشی با ظرفیت پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی، در رشته های پرستاری و علوم آزمایشگاهی تشکیل گردید.
در سال 1367 دانشکده پرستاری و مامایی جهت پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناس پرستاری و کاردانی مامایی راه اندازی شد.
با تصویب رشته پزشکی در شورای ارزیابی گسترش دانشگاهها در سال 1369 و ادغام سازمان منطقه ای بهداشت و درمان، دانشکده علوم پزشکی کردستان تشکیل گردید و در سال 1371 از تجمیع دانشکده های پزشکی، پرستاری مامایی ارتقاء به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی صورت پذیرفت و در حال حاضر این دانشگاه دارای 5 دانشکده پزشکی، پیراپزشکی، بهداشت، دندانپزشکی وپرستاری و مامایی می باشد.


دانشکده پرستاری و مامایی یکی از پنج دانشکده، دانشگاه علوم پزشکی کردستان و تنها دانشکده پرستاری و مامایی دولتی در استان می باشد که از سال 1365 به عنوان هسته اولیه آموزش عالی در بخش علوم پزشکی شروع به فعالیت نموده است. با تلاش و همت مسئولین، حضور اساتید برتر و کارشناسان خبره، پرسنل متعهد و دلسوز، همواره مسیر تکاملی خود را طی نموده است.
دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از سال 1365 تحت عنوان مجموعه آموزشی و پژوهشی بهداری کردستان شروع به فعالیت و در مقاطع کاردانی در رشته های پرستاری و علوم آزمایشگاهی اقدام به پذیرش دانشجو نموده است. در سال 1367 به صورت دانشکده مستقل در رشته های پرستاری و مامایی و اتاق عمل فعالیت خود را ادامه داده است .
در سال 1392 نسبت به اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد اقدام و در حال حاضر در سه رشته تحصیلی پرستاری ( در مقاطع کارشناس ، کارشناسی ارشد ؛ داخلی -جراحی ، مراقبت های ویژه و اورژانس ( مامایی ) در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ) و اتاق عمل و درمجموع 805 نفر دانشجو، مشغول به تحصیل هستند.
دانشکده پرستاری و مامایی در 3 طبقه احداث شده است، 10 کلاس درس جهت دانشجویان مقطع کارشناسی، 4 کلاس درس مختص مقاطع کارشناسی ارشد، سالن اجتماعات و تالار دانشجویی، مرکز مهارت های بالینی کتابخانه، واحد اینترنت و مرکز مطالعه، از جمله فضای آموزشی دانشکده می باشد. چهار مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی تخصصی و فوق تخصصی کوثر، توحید، بعثت، قدس  و  مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی فضاهای آموزش بالینی را تشکیل می دهند.
سامانه های دانشگاه